banner lansare site

Dacă în ultima vreme ți se pare că internetul miroase mai bine ca de obicei și tot adulmeci pentru a găsi sursa, îți spunem noi de unde vine aroma îmbietoare: am tot pregătit noul site Frez. Iar acum e gata. Proaspăt scos din cuptor, cu mănuși, fiindcă e hot, îl servim întregii lumi pentru a fi devorat de click-uri pofticioase.

Și cum un lucru bun nu vine niciodată singur (dacă zicala nu-i așa, o facem noi să fie), odată cu site-ul am venit și cu noi sortimente, dar și cu noi etichete pentru borcanele noastre zâmbărețe. Iar ce nu e pe site, e sigur în teste pentru a fi lansat în curând, așa că fii mereu cu ochii pe noi. Oricum, ai cu ce îți potoli poftele.

În noul site am adăugat câteva ingrediente noi, pentru mai multă savoare și să nu pice greu la navigare. Acum e mult mai ușor să pui bucurii pe masă, deoarece poți comanda online simplu și rapid, că doar timpu-i scurt.

Un alt ingredient pe care l-am adăugat e posibilitatea de a-ți crea cont pe e-cămara noastră. Avantajul e că poți comanda mult mai rapid și vei fi ținut la curent cu noile sortimente ce vor apărea în viitor.

Vom presăra în mod regulat noi articole în blogul nostru. Rețete, noutăți, impresii, totul după gust. Iar voi, cei îndrăgostiți deja de gustul vechiului blog, fiți fără grijă. Vom reinterpreta și îmbogăți rețetele publicate.

Pentru cei cu apetit pentru business, am gratinat o pagină unde veți găsi toate informațiile despre dezvoltarea unui parteneriat, organizate și detaliate la fel de riguros precum cămara noastră de bunătăți.

Cu noul site am urmărit să obținem un look proaspăt și fun, dar mai ales funky. L-am decorat și dichisit, iar acum ți-l servim să te înfrupți din el.

Poftă bună la savurarea unui site la fel de fresh ca ingredientele noastre.