Costa Rica – strictly hard bean

30.00 lei95.00 lei

Dacă vrei să savurezi o cafea mult râvnită, atunci trebuie să guști acest sortiment! Cu o aciditate vioaie și o aromă ușoară, vei savura din plin notele de ciocolată, migdale și citrice.

Află mai multe informații
Clear
This field can't be Empty
This field can't be Empty

Dacă vrei să savurezi o cafea mult râvnită, atunci trebuie să guști acest sortiment! Cu o aciditate vioaie și o aromă ușoară, vei savura din plin notele de ciocolată, migdale și citrice.

Cafeaua costaricană are un nivel mai ridicat de cofeină. Se cultivă la altitudini între 1200m și 1700m, în soluri fertile și condiții climatice propice pentru arborii de cafea. Boabele procesate prin metoda umedă au clasificarea SHB, iar asta înseamnă că sunt boabe de calitate superioară, crescute la altitutine mare. Prin urmare, te vei bucura de o cafea cu o aciditate luminoasă de citrice și note ce trec de la fructe la ciocolată într-o clipită.

 

atribute-costa-rica-shb

Greutate netă: 420g

Declarație
nutrițională
Per
100g
Per porție
20gr
Gramaj

1000g, 200g

1231

Fie prăjim cafeaua la comandă, ori de câte ori este nevoie, fie o livrăm din stocul de cafea proaspăt prăjită. Ce e sigur e că la tine va ajunge în momentul potrivit, când aromele încep să se elibereze, astfel încât să o poți savura în toată splendoarea sa.

Cafeaua are termen de valabilitate 12 luni de la data prăjirii. Dar pentru a te bucura de aromele și notele sale specifice, noi recomandăm să o consumi în 3 luni de la prăjire. E bine să păstrezi cafeaua la temperatura camerei, într-un recipient în care nu poate pătrunde lumina și aerul.

Impresiile oamenilor

5 inimioare 0 0 %
4 inimioare 0 0 %
3 inimioare 0 0 %
2 inimioare 0 0 %
1 inimioară 0 0 %

Impresii

Nu există nicio impresie.

Be the first to review “Costa Rica – strictly hard bean

    Ne plac așa de mult bunătățile pe care le preparăm la Frez, încât vrem să ne mândrim cu ele la cât mai multă lume. De-aia livrăm în fiecare colțișor al țării, cu grijă și rapiditate, căci știm că ți-e mare poftă. Pentru mai multe informații legate de livrare, poți arunca un ochi pe pagina noastră de Informații livrare. Bunătățile noastre sunt preparate cu cea mai mare grijă, îmborcănate cu atenție și expediate în condiții optime de transport. Cu toate astea, la primirea coletului, te rugăm să verifici și să ne informezi despre orice deteriorare, transport incomplet sau necorespunzător.

    Ați putea dori, de asemenea…