REDUCERE

Pachet degustare 1 “Ocolul pământului în 4 cafele”

105.00 lei 75.00 lei

Poftește la o degustare de cafele single origin, ce te poartă prin America de Sud, Africa și Asia. Oare ce te va seduce: crema, gustul de ciocolată, aroma florală sau poate blândețea.

Află mai multe informații
Clear
This field can't be Empty
This field can't be Empty

Poftește la o degustare de cafele single origin, ce te poartă prin America de Sud, Africa și Asia. Oare ce te va seduce: crema, gustul de ciocolată, aroma florală sau poate blândețea.

Acest pachet de degustare adună patru cafele arabica, single origin: Brazil Santos Mogiana, Colombia Supremo, Ethiopia Sidamo și India Plantation. Fiecare va încerca să te cucerească în felul său. Dar află că ele nu sunt geloase din fire. Adoră să fie comparate și înțeleg dacă preferi mai mult de una.

Greutate netă: 420g

Declarație
nutrițională
Per
100g
Per porție
20gr
Gramaj

200g

1231

Fie prăjim cafeaua la comandă, ori de câte ori este nevoie, fie o livrăm din stocul de cafea proaspăt prăjită. Ce e sigur e că la tine va ajunge în momentul potrivit, când aromele încep să se elibereze, astfel încât să o poți savura în toată splendoarea sa.

Cafeaua are termen de valabilitate 12 luni de la data prăjirii. Dar pentru a te bucura de aromele și notele sale specifice, noi recomandăm să o consumi în 3 luni de la prăjire. E bine să păstrezi cafeaua la temperatura camerei, într-un recipient în care nu poate pătrunde lumina și aerul.

Impresiile oamenilor

5 inimioare 0 0 %
4 inimioare 0 0 %
3 inimioare 0 0 %
2 inimioare 0 0 %
1 inimioară 0 0 %

Impresii

Nu există nicio impresie.

Be the first to review “Pachet degustare 1 “Ocolul pământului în 4 cafele””

    Ne plac așa de mult bunătățile pe care le preparăm la Frez, încât vrem să ne mândrim cu ele la cât mai multă lume. De-aia livrăm în fiecare colțișor al țării, cu grijă și rapiditate, căci știm că ți-e mare poftă. Pentru mai multe informații legate de livrare, poți arunca un ochi pe pagina noastră de Informații livrare. Bunătățile noastre sunt preparate cu cea mai mare grijă, îmborcănate cu atenție și expediate în condiții optime de transport. Cu toate astea, la primirea coletului, te rugăm să verifici și să ne informezi despre orice deteriorare, transport incomplet sau necorespunzător.