Strong blend

20.00 lei64.00 lei

O gură ți-e de-ajuns să capeți forțe proaspete! Într-adevăr,
e un blend puternic, dur, dar știe să fie blând cu tine. Prepară-l
cum se cuvine, și te vei bucura de notele sale dulci-amărui.

Află mai multe informații
Clear
This field can't be Empty
This field can't be Empty

O gură ți-e de-ajuns să capeți forțe proaspete! Într-adevăr, e un blend puternic, dur, dar știe să fie blând cu tine. Prepară-l cum se cuvine, și te vei bucura de notele sale dulci-amărui.

Strong Blend e o cafea pe care nu o uiți prea ușor, căci persistența sa te urmărește mult timp după ce ai sorbit ultima picătură din ceașcă. Te cucerește cu crema sa bogată și cu al său corp plin. E un blend de arabica și robusta echilibrat, ce și-a adunat puterile din America de Sud, America Centrală și Asia.

 

Greutate netă: 420g

Declarație
nutrițională
Per
100g
Per porție
20gr
Gramaj

1000g, 200g

1231

Fie prăjim cafeaua la comandă, ori de câte ori este nevoie, fie o livrăm din stocul de cafea proaspăt prăjită. Ce e sigur e că la tine va ajunge în momentul potrivit, când aromele încep să se elibereze, astfel încât să o poți savura în toată splendoarea sa.

Cafeaua are termen de valabilitate 12 luni de la data prăjirii. Dar pentru a te bucura de aromele și notele sale specifice, noi recomandăm să o consumi în 3 luni de la prăjire. E bine să păstrezi cafeaua la temperatura camerei, într-un recipient în care nu poate pătrunde lumina și aerul.

Impresiile oamenilor

5 inimioare 0 0 %
4 inimioare 0 0 %
3 inimioare 0 0 %
2 inimioare 0 0 %
1 inimioară 0 0 %

Impresii

Nu există nicio impresie.

Be the first to review “Strong blend”

    Ne plac așa de mult bunătățile pe care le preparăm la Frez, încât vrem să ne mândrim cu ele la cât mai multă lume. De-aia livrăm în fiecare colțișor al țării, cu grijă și rapiditate, căci știm că ți-e mare poftă. Pentru mai multe informații legate de livrare, poți arunca un ochi pe pagina noastră de Informații livrare. Bunătățile noastre sunt preparate cu cea mai mare grijă, îmborcănate cu atenție și expediate în condiții optime de transport. Cu toate astea, la primirea coletului, te rugăm să verifici și să ne informezi despre orice deteriorare, transport incomplet sau necorespunzător.