banner cirese

Iată principalele caracteristici ale fructelor și legumelor ce intră în bucătăria Frez. Suntem foarte exigenți în această privință, fiindcă doar așa putem prepara cele mai grozave bunătăți cu care să ne mândrim în tot online-ul și offline-ul.

Cu toții am devenit în ultima vreme din ce în ce mai vigilenți în ceea ce privește alimentația și din ce în ce mai informați când vine vorba de sănătatea noastră. La cumpărături suntem mare parte din timp cu nasul în etichete, numărând conservații și coloranții. Până și la secțiunea de produse proaspete ne uităm cu suspiciune. Suntem aproape siguri că ce vedem la raft e crescut în condiții mai mult sau mai puțin artificiale.

La Frez nu-i așa. Frez nu-i un super sau hypermarket. Frez e Frez, locul unde totu-i proaspăt cules în plin sezon și imediat preparat. Locul unde fructele, legumele și ce mai găsim de cules în natură, vin neatinse de îngrășăminte chimice sau pesticide. Frez e un über-cool market, unde ne asigurăm că totu-i proaspăt și crescut cât mai natural cu putință înainte de a trece pragul bucătăriei.
frez natural si fresh zmeura galbena
Ne procurăm materiile prime de la producători din Pitești și din jurul orașului, fiindcă ne e mai ușor să vedem cu ochii noștri livezile și grădinile din care ne vin materiile prime. Cutreierăm pădurile și munții din Argeș și culegem cele mai parfumate flori sau adunăm cele mai coapte fructe de pădure. Iar când produsele ajung la Frez, le alegem pe sprânceană, ca nu cumva să se fi strecurat vreun intrus printre ele.

Creșterea naturală a produselor și prospețimea lor sunt două din ingredientele de bază pentru toate rețetele noastre. Dulceața, gemul, pelteaua, siropul, zacusca, toate ne ies delicioase din acest motiv. De-aia și borcanele noastre zâmbesc cu atâta poftă.