Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

B2B

Frez B2B Bacanie

De ce să alegi Frez ca Partener?

Pentru că avem grijă, punem suflet și ingrediente sincere în produsele pe care atașăm marca Frez, indiferent de ce formă sau design are ambalajul. În același timp dorim să completăm portofoliul nostru cu alte minunății de gustat, așa că așteptăm produse complementare vizual și culinar cu proiectul nostru frezesc. Ne dorim ca tot ce producem la Frez sau doar distribuim să fie gustat de cât mai multe persoane. În acest sens, cămara noastră cu bunătăți și idei este deschisă parteneriatelor de promovare, distribuție și vânzare.

De ce merităm să ne alegi pe noi?

01.

Pentru că suntem tot timpul în proces de creație cu produsele și rafturile noastre. Testăm, inovăm și reorganizăm cămara Frez în fiecare zi.

02.

Pentru că suntem profesioniști și tindem spre perfecționism în toate aspectele, de la stocuri exacte, portofoliu produs în sezonul natural al materiilor prime și respectarea cu strictețe a termenilor contractuali.

03.

Pentru că noi credem în calitate și în respect față de consumator și partener. Lucruri greu de construit în țara lui "merge și așa".

04.

Pentru că în afară de creatori de bunătăți și voie-bună, suntem și oameni de comunicare ce lucrează în marketing, advertising și PR. Știm cum să ne promovăm pe noi, dar ajutăm și partenerii.

05.

Pentru că suntem proactivi, ne mișcăm eficient și reușim să urnim lucrurile chiar și atunci când nu ne dă nimeni vreo șansă. Suntem în continuă luptă pentru idealurile și planurile noastre.

Dacă îți place Frezul nostru, ești bine-venit ca Partener.

translation missing: ro.layout.drawers.close

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

translation missing: ro.general.search.label

translation missing: ro.cart.general.title

translation missing: ro.cart.general.empty
translation missing: ro.cart.general.empty_link