Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

Refund policy

Poate că te-ai răzgândit. Sau poate că unul din produse are defecte. Oricare ar fi motivul, ai dreptul să returnezi unul sau toate produsele din comanda ta.

Te-ai răzgândit

Dacă te răzgândești și vrei să returnezi produsele, o poți face în termen de 14 zile lucrătoare, fără invocarea unui motiv și fără penalități. Tot ce îți cerem este să ne anunți că vei face acest lucru. Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate (ambalajul original să fie intact, să nu prezinte rupturi, zgârieturi sau alte modificări fizice), iar noi îți vom rambursa contravaloarea, reținând doar taxa de expediere.

Pentru comenzile de peste 200 de lei, returul este gratuit.

Un produs prezintă defecte

Pachetul a ajuns la tine, tu îl desfaci și descoperi că unul sau mai multe produse au defecte. Poate că în timpul transportului s-a întâmplat ceva. Sau poate e un defect din fabricare. Oricare ar fi motivul, contactează-ne și vom rezolva problema cât de repede putem, astfel încât tu să te bucuri de produsul pe la care ai tot râvnit. Îți vom da mai multe detalii după ce ne contactezi, însă fii pregătit să faci câteva poze.

În această situație, costurile de transport sunt gratuite.

Mai departe, tu ne spui ce e de făcut: îți înlocuim produsul defect cu unul bun sau îți returnăm banii.

translation missing: ro.layout.drawers.close

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

translation missing: ro.general.search.label

translation missing: ro.cart.general.title

translation missing: ro.cart.general.empty
translation missing: ro.cart.general.empty_link