banner funky grandma

Enchantée! Cei dintre voi care au venit pe site-ul nostru cu mai multă poftă de navigat și au ajuns pe pagina de poveste, au putut să mă admire acolo. Poza este, bineînțeles, #fărăfiltru. Nu am vrut să postez un selfie stângaci, așa că după ce am terminat treaba la bucătărie, mi-am pus în coc un morcov rămas de la zacuscă, mi-am tras o pereche de ciorapi mai punk și-am tulit-o la un shooting.

Dar să lăsăm vorbăraia și să trecem la subiect! Eu sunt Funky Grandma și sunt mastermind-ul de la Frez. Eu vin cu idei năstrușnice pentru sortimente, fac tuning la rețete și dau povețe pentru un stil de viață cât mai funky.

Mi-am depus CV-ul la Frez când am auzit că au nevoie de un expert în bunătăți. În job description menționau că e nevoie de experiență în managementul cămării. Ca multe bunicuțe, eram ideală pentru post, așa că am dat fuga la interviu. Oamenilor faini de la Frez le-au plăcut tatuajele mele și lingura mea uriașă pentru degustat, n-au putut rezista și m-au primit în echipa lor.

Și iacătă-mă în funcția de CEO de bunătăți la Frezărie, degustând creațiile culinare preparate sub atenta mea supraveghere. Și toată echipa de frezeri se supune spiritului meu creativ. Dacă simt nevoia să reduc zahărul, dacă vreau să pun brandy în dulceață sau dacă simt că gemul de zmeură galbenă cu vodka are cu un shot de vodka mai puțin, toată lumea mă ascultă fiindcă toți știu că grandma knows best. Mi se îndeplinesc toate nazurile ca să îndeplinesc toate poftele.

Deci, dragii și dragele bunicii, dați și voi un share la ce se întâmplă pe Frez.ro. Voi reveni pe blog să anunț noi sortimente, voi scrie impresii de la happening-uri și voi găti cele mai funky rețete.
Până atunci, mă găsiți pe Facebook, Google Plus și pe Instagram!