Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

Alimente

Cănd am început călătoria Frez, ne-am dorit să aducem în casele și inimile oamenilor experiențe deosebite, prin spiritul nostru creativ și standardele înalte când vine vorba de calitate. În ceea ce privește alimentele pe care le-am adus la Frez, procesul de căutare, degustare și selecționare a fost și continuă să fie unul anevoios, dar foarte frumos. Am țintit întotdeauna alimentele cât mai sănătoase,  obținute prin procedee de încredere. 


Știm cât de dificil este uneori să avem încredere în ceea ce regăsim pe rafturile unui magazin, așa că am încercat să ne asigurăm că la Frez nu ai de ce să îți faci griji pentru acest aspect. Portofoliul nostru conține atât alimente artizanale românești și din străinătate, făcute în loturi mici, cu grijă și cu pasiune, cât și produse cu tradiție și vechime, apreciate și distribuite în diferite colțuri ale lumii. Ne place să promovăm inovația în materie de gastronomie, încurajăm informarea în legătură cu ceea ce consumăm și ne dorim să introducem cât mai multe alimente pentru preferințe de toate tipurile. 


Dacă ești un fan înrăit al combinațiilor neconvenționale, atunci Frez este clar locul potrivit. Ne gândim constant cum să surprindem plăcut oamenii care ne calcă pragul, așa că vei găsi mereu în portofoliul nostru alimente care să îți trezească interesul sau curiozitatea. În plus, dacă vreodată îți dorești să împărtășești cu noi idei sau sortimente pe care ți-ai dori să le regăsești la Frez, nu ezita să ne scrii, suntem întotdeauna deschiși noutăților!

Închide

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău e cam gol.
Cumpără ceva