Frez Blog
Ocolul pământului în 4 cafele
Explorarea diverselor arome de cafea este o bucurie pentru pasionați, având în vedere gama extinsă de alegeri disponi...
India Plantation - o cafea plăcută, ca o după-amiază de sâmbătă
Cafeaua India Plantation îți oferă o călătorie rapidă spre tărâmul celor o mie de arome, boabele de cafea din India ...
Quinteassential Cleanse, un ceai pentru limpezirea simțurilor și purificare
Așa cum îi spune și numele, Cleanse a fost gândit de Bernadine Tay, fondatoarea brandului QuinTEAssential, drept un c...
Santos Mogiana - cafeaua care a transformat Brazilia și lumea întreagă
Cu temperaturi constante în cea mai mare parte a anului, Brazilia este locul ideal pentru dezvoltarea arborilor de ca...
Green Flamingo, o cană de ceai care devine o adevărată experiență multisenzorială
Exotic și seducător, sortimentul Green Flamingo de la QuinTEAssential este un amestec de ceai verde și note de fructe...
Ethiopia Sidamo - cafeaua de la care a început totul
Despre Ethiopia Sidamo se spune că ar fi cafeaua cu cel mai bun gust din lume. Întâmplarea face ca Etiopia să fie con...
Imperial Earl Grey, cel mai bun ceai cu care-ți poți începe dimineața
Earl Grey este ceaiul britanic tradițional și este unul dintre cele mai populare sortimente printre consumatorii de c...
Care-i treaba cu vinul fiert - de ce îl bem și cum îl bem?
În majoritatea țărilor europene, vinul fiert nu poate lipsi în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Este vedeta absolută a târgurilor de Crăciun și se pare că l-am moștenit de la romani, care au inventat practica de a fierbe vinul și de a-i adăuga diverse condimente, atunci când soldații mărșăluiau iarna prin Europa.