Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

Ocolul pământului în 4 cafele

Ocolul pământului în 4 cafele

Explorarea diverselor arome de cafea este o bucurie pentru pasionați, având în vedere gama extinsă de alegeri disponibile în lumea cafelei, supranumită și licoarea zeilor. La Frez, înțelegem importanța autenticității și personalizăm nevoile clienților noștri, de aceea am dezvoltat un set de degustare conceput pentru cei ce doresc să descopere cele mai apreciate arome ale cafelei noastre. Acest set de degustare include patru soiuri de cafea arabica, fiecare provenind dintr-o singură regiune: Brazil Santos Mogiana, Colombia Supremo, Ethiopia Sidamo și India Plantation. Fiecare dintre acestea își propune să te captiveze în mod distinct. Cu toate acestea, trebuie să știi că aceste cafele nu sunt geloase. Ele se bucură să fie comparate și înțeleg dacă preferi mai mult de un sortiment.

Cafeaua Brazil Santos Mogiana este o experiență inconfundabilă pentru cei ce apreciază rafinamentul în fiecare ceașcă. Provenind din regiunea Mogiana din Brazilia, această cafea captivantă îmbină aromele bogate și pline de caracter. Boabele sale beneficiază de condiții climatice ideale și de soluri fertile, conferindu-le o calitate superioară. Cu o note predominant dulci, această cafea dezvăluie nuanțe subtile de ciocolată, nuci și un ușor iz de fructe. Prin prăjirea sa atent controlată, se evidențiază un corp plin și o aciditate delicată, făcându-l perfect echilibrat pentru cei care caută o experiență aromată complexă și satisfăcătoare. Brazil Santos Mogiana reprezintă o călătorie gustativă în inima Braziliei, surprinzându-te și încântându-ți simțurile în fiecare înghițitură. 

Cafeaua Colombia Supremo aduce gustul emblematic și inconfundabil al regiunii cafeticulturii columbiene în fiecare ceașcă. Recunoscută pentru calitatea excepțională a boabelor sale, această cafea se distinge prin profilul său gustativ complex și echilibrat. Cultivată la altitudini înalte, în regiuni precum Antioquia, Medellin și Huila, Colombia Supremo dezvoltă o aromatică distinctivă, cu note pronunțate de fructe citrice, cacao și nuci. Boabele mari, clasificate ca Supremo pentru dimensiunea lor superioară, adaugă corpolență și consistență băuturii, oferind o experiență savuroasă. Prin prăjirea atent controlată, se păstrează aciditatea delicată, transformând această cafea într-un rafinat echilibru între gusturi intense și finețe, plăcându-i pe cei care caută o cafea de excepție, reprezentativă pentru bogăția și tradiția cultivării cafelei în Colombia.

Ethiopia Sidamo este o cafea distinctivă și captivantă, originară din regiunea Sidamo a Etiopiei, considerată leagănul cafelei arabica. Cu un terroir binecuvântat de altitudini ridicate și soluri fertile, această cafea oferă o experiență aromatică excepțională. Cu arome complexe și vibrante, Ethiopia Sidamo dezvăluie nuanțe de fructe de pădure proaspete, flori delicate și o notă subtilă de citrice. Boabele sale, cunoscute pentru dimensiunile variabile și forme distincte, sunt adesea procesate prin metode de uscare naturală, contribuind la caracterul lor unic. Prin prăjirea atentă, se păstrează aciditatea strălucitoare și corpul ușor, creând o cafea cu un echilibru remarcabil între vivacitate și finețe. Ethiopia Sidamo nu este doar o băutură, ci o călătorie gustativă în inima Etiopiei, cu un profil distinct care reflectă diversitatea și tradițiile bogate ale acestei regiuni cafeleire.

Cafeaua India Plantation te invită într-o călătorie rapidă spre universul său bogat în o mie de arome, cu boabele sale preluate din culturile de cardamom, scorțișoară, cuișoare și nucșoară ce prosperă deasupra plantațiilor de cafea. Umbrarul generos oferit de arborii de cafea contribuie la dezvoltarea lor armonioasă și liniștită. Aroma acestui soi este delicată, cu o ușoară picanterie, aciditate redusă, perfectă pentru momentele când îți dorești o cafea după orele dimineții. Poate fi considerat cu blândețe că India Plantation este o variantă mai leneșă de cafea, dar, în același timp, extrem de plăcută și delicioasă.

Astfel, la Frez, abordăm procesul de alegere a cafelei cu o atenție deosebită asupra autenticității și adaptabilității la preferințele individuale ale clienților noștri. Pachetul de degustare, inclusiv soiurile Brazil Santos Mogiana, Colombia Supremo, Ethiopia Sidamo și India Plantation, oferă o oportunitate captivantă de explorare a diversității aromelor cafelei noastre. Cu fiecare sortiment având un caracter unic, aceste cafele sunt dispuse să fie comparate, încurajând clienții să-și descopere preferințele personale într-o călătorie plină de arome deosebite.

Postări mai vechi
Postări mai noi
Închide (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută