Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

Bine ai venit în lumea nostră frez!

Primul lucru pe care încercăm să îl propagăm este relaxarea, starea de bine oferită de noi ca echipă, de produsele și gusturile pe care le oferim, stare reflectată în interiorul oricărei locații în care ne desfășurăm, fie că este birou, băcănie sau cafenea. Este foarte important pentru noi ca oamenii care ne vizitează în oricare dintre locațiile noastre, să înțeleagă din atmosfera locului ceea ce ne dorim să transmitem, adică confort vizual, stare de bine și creativitate.

Frez Povestea Florin în Funky Express

Veselie-n braserie!

Pentru că un pahar cu vin bun, bere sau ceva mai tare, este un început perfect pentru o seară care promite, te așteptăm în locațiile Frez să guști ce noi deja am testat și aprobat pe pielea noastră. Nimic nu trece neobservat pe lângă noi și ajunge pe rafturile, frigiderele și barurile noastre pentru a-ți fi servit ție. Dacă nu corespunde, nu ajunge în paharul sau în farfuria ta. Nu mai vorbim de cafea! Muncim la ea de foarte mult timp și îmbunătățim în continuare.

Frez este o rețetă de lifestyle gourmet & funky.

Adică noi credem și experimentăm ideea că toate merg împreună: locul fain, mâncarea iscusită, un pahar cu ce ne place și muzica potrivită. Nu se poate una fără alta pentru a obține funky-ul ăsta pe care îl tot repetăm. Și bineînțeles, fără oamenii potriviți, nu se alege mare lucru la final.

Fiindcă avem experiență îndelungată în amestecuri creative de pasiune, responsabilitate culinară, prospețime în ingrediente și idei le adunăm pe toate în fiecare loc în care parcăm o bucățică de frez. Neapărat să fie funky!

Ce vindem noi?

Probabil că multe din produsele pe care le găsești la noi nu sunt nemaiîntâlnite, deși ne străduim să avem ediții limitate, dar ne-am gândit să le împachetăm așa cum meriți. Fiecare vizită la Frez să fie una de plăcere și fiecare gustare pe care o alegi de la noi să fie una care să ceară mai multe. Oferim tot ce ne place, gustăm și considerăm că merită să oferim experiența mai departe către cei care ne trec pragul.

Frez Povestea Frezuiții
Închide

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău e cam gol.
Cumpără ceva