Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

Green Flamingo, o cană de ceai care devine o adevărată experiență multisenzorială

Green Flamingo, o cană de ceai care devine o adevărată experiență multisenzorială

Exotic și seducător, sortimentul Green Flamingo de la QuinTEAssential este un amestec de ceai verde și note de fructe de graviola, iar aromele naturale de litchi, trandafiri și miere fac din această licoare o adevărată experiență multisenzorială.

Pentru cei care nu știu, graviola este un fruct tropical, care este folosit de multă vreme ca tratament naturist pentru afectiuni ale sistemului digestiv și al celui respirator. Arborele de graviola este un copac veșnic verde, iar pe lângă proprietățile benefice pentru sănătate, fructul are un gust deosebit de bun – un amestec delicios de căpșuni, ananas și citrice sau ananas, banana și papaya. În plus, graviola are un conținut bogat de vitamine și nutrienți, printre care vitamina C, vitamina B6 și B12, mai mulți compuși antioxidanți, calciu, magneziu, zinc, potasiu și fosfor.

Despre ceaiul verde știm deja că se spune că este licoarea tinereții, iar acest lucru se vede mai ales în zonele unde există tradiția de a bea ceai verde zilnic și unde locuitorii ating vârste mult mai înaintate. Există cercetări și studii care arată că în cazul consumului regulat, ceaiul verde poate reduce riscul de a dezvolta boli cardiace sau Alzheimer, poate ajuta la menținerea densității osoase la un nivel mai bun, poate preveni accidentele vasculare cerebrale etc. 

Așadar, Green Flamingo este nu doar un ceai cu o combinație de ingrediente care-ți oferă o experiență multisenzorială în fiecare cană, dar are și toate premisele pentru a-ți îmbunătăți sănătatea.

De ce sunt cu adevărat speciale ceaiurile QuinTEAssential? Bernadine Tay este creatoarea ceaiurilor QuinTEAssential. Absolventă de științe biomedicale la King’s College, Londra, Bernadine și-a început cariera în marketing, pentru ca din 2008 să își urmeze visul pe care l-a avut dintotdeauna: să dezvolte o afacere cu ceaiuri de calitate. Ceaiurile care îi poartă semnătura sunt dezvoltate pe baza unor cunoștințe științifice, doar din ingrediente naturale. Astfel, calitatea, experiențele multisenzoriale și amestecurile unice fac din QuinTEAssential una din cele mai puternice și premiate mărci britanice de ceaiuri.

În același timp, QuinTEAssential este o marcă sustenabilă care a reușit să elimine plasticul din tot lanțul de aprovizionare, fie că este vorba despre etichete, ambalaje sau pliculețe. Toate ambalajele sunt complet reciclabile și certificate FSC (Forest Stewardship Council), garantând faptul că provin din surse legale și durabile

Frez este importator exclusiv în România al ceaiurilor QuinTEAssential, iar dacă vrei să îl ai în portofoliul companiei tale, ne poți contacta oricând.

Postări mai vechi
Postări mai noi
Închide (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută