Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

Imperial Earl Grey, cel mai bun ceai cu care-ți poți începe dimineața

Imperial Earl Grey, cel mai bun ceai cu care-ți poți începe dimineața

Earl Grey este ceaiul britanic tradițional și este unul dintre cele mai populare sortimente printre consumatorii de ceaiuri din toată lumea. Este și alegerea perfectă pentru a-ți începe dimineața.

Bineînțeles, există mai multe variante de Earl Grey, iar sortimentul de ceai artizanal Imperial Earl Grey de la QuinTEAssential conține un amestec de ceai negru (86%) cu cele mai fine frunze de Oolong (10%), parfumate cu bergamotă italiană. S-a demonstrat că acest mix stimulează centrul emoțiilor din creier și are un efect de calmare și relaxare. Bergamota mai are și proprietăți antiseptice și antidepresive, în timp ce ceaiul negru conține cafeină și L-teanine, substanțe care energizează și reduc stresul. Din acest motiv este ideal pentru persoanele care au nevoie să se concentreze sau care nu sunt neapărat matinale. 

De asemenea, amestecul de ceai negru cu acest fruct din familia citricelor, îl face ideal pentru întărirea sistemului imunitar și reducerea simptomelor răcelilor sezoniere. Este benefic și pentru sistemul digestiv și pentru persoanele cu tensiune mică.

De ce sunt cu adevărat speciale ceaiurile QuinTEAssential?

Bernadine Tay este creatoarea ceaiurilor QuinTEAssential. Absolventă de științe biomedicale la King’s College, Londra, Bernadine și-a început cariera în marketing, pentru ca din 2008 să își urmeze visul pe care l-a avut dintotdeauna: să dezvolte o afacere cu ceaiuri de calitate. Ceaiurile care îi poartă semnătura sunt dezvoltate pe baza unor cunoștințe științifice, doar din ingrediente naturale. Astfel, calitatea, experiențele multisenzoriale și amestecurile unice fac din QuinTEAssential una din cele mai puternice și premiate mărci britanice de ceaiuri.

În același timp, QuinTEAssential este o marcă sustenabilă care a reușit să elimine plasticul din tot lanțul de aprovizionare, fie că este vorba despre etichete, ambalaje sau pliculețe. Toate ambalajele sunt complet reciclabile și certificate FSC (Forest Stewardship Council), garantând faptul că provin din surse legale și durabile.

Frez este importator exclusiv în România al ceaiurilor QuinTEAssential, iar dacă vrei să îl ai în portofoliul companiei tale, ne poți contacta oricând.

Postări mai vechi
Postări mai noi
Închide (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută