Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

Quinteassential Cleanse, un ceai pentru limpezirea simțurilor și purificare

Quinteassential Cleanse, un ceai pentru limpezirea simțurilor și purificare

Așa cum îi spune și numele, Cleanse a fost gândit de Bernadine Tay, fondatoarea brandului QuinTEAssential, drept un ceai care să ajute organismul să-și dea un refresh, iar psihicul să se limpezească. Este foarte apreciat de persoanele care duc un stil de viață alert, care se confruntă cu stresul cotidian și care poate nu au timp să se preocupe tot timpul de ceea ce mănâncă. În același timp, este recomandat persoanelor care vor să aducă o completare și să dea un boost stilului de viață sănătos pe care-l duc. Așadar, QuinTEAssential Cleanse poate fi considerat și un remediu, dar și un partener al celor care deja se preocupă de ceea ce înseamnă sănătate nu doar fizică, dar și psihică. 

Inspirat de cel mai bun chai și de ritualurile antice marocane de purificare, sortimentul Cleanse de la QuinTEAssential dezvăluie o bogăție de arome, de la scorțișoară, cardamom și ghimbir, la curmale, piper negru și boabe de cacao.

Însă, întregul mix de „condimente” are un efect „magic” asupra organismului. De exemplu, scorțișoara are proprietăți antifungice și antibacteriene, este un un aliat în sănătatea dentară și bucală. Pe de altă parte, cardamomul are proprietatea de a stimula sistemul nervos, iar studii diverse arată că ghimbirul îmbunătățește digestia și susține metabolismul. Curmalele conțin vitaminele A și K, care protejează ochii, pielea și plămânii, dar au și un conținut ridicat de tanine, flavonoide, precum și antioxidanți polifenolici care luptă împotriva infecțiilor și inflamațiilor.

Acestea sunt doar câteva dintre felurile în care QuinTEAssential Cleanse poate să contribuie la starea ta de bine și sănătate cu fiecare cană băută. Dar, e de menționat și că se potrivește de minune alături de o bucățică de ciocolată, după ce ți-ai terminat antrenamentul la sală sau după o masă puternic condimentată, cum ar fi curry-urile. 

De ce sunt cu adevărat speciale ceaiurile QuinTEAssential? Bernadine Tay este creatoarea ceaiurilor QuinTEAssential. Absolventă de științe biomedicale la King’s College, Londra, Bernadine și-a început cariera în marketing, pentru ca din 2008 să își urmeze visul pe care l-a avut dintotdeauna: să dezvolte o afacere cu ceaiuri de calitate. Ceaiurile care îi poartă semnătura sunt dezvoltate pe baza unor cunoștințe științifice, doar din ingrediente naturale. Astfel, calitatea, experiențele multisenzoriale și amestecurile unice fac din QuinTEAssential una din cele mai puternice și premiate mărci britanice de ceaiuri.

În același timp, QuinTEAssential este o marcă sustenabilă care a reușit să elimine plasticul din tot lanțul de aprovizionare, fie că este vorba despre etichete, ambalaje sau pliculețe. Toate ambalajele sunt complet reciclabile și certificate FSC (Forest Stewardship Council), garantând faptul că provin din surse legale și durabile

Frez este importator exclusiv în România al ceaiurilor QuinTEAssential, iar dacă vrei să îl ai în portofoliul companiei tale, ne poți contacta oricând.
Postări mai vechi
Postări mai noi
Închide (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută