Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

Băcănie

Bine ai venit în băcănia Frez, varianta online, unde te întâmpinăm zilnic cu arome îmbietoare!

La noi în băcănie miroase mereu a cafea proaspăt prăjită, a tarte sărate și a cornuri dulci, iar dacă nu ne crezi, fă-ți un drum pe la Frez House, din strada Crinului 51, Pitești. Am strâns la noi în băcănie alimente și băuturi produse în loturi mici, din țară și din străinătate. 

Pentru că asta ne-am dorit să găsești la noi: cafea proaspăt prăjită, ceaiuri, brânzeturi și mezeluri artizanale, băuturi alcoolice speciale, condimente și dulciuri din surse ecologice. Ne-am antrenat bine papilele gustative și am pus pe rafturi doar produse pe care le-am gustat înainte și pe care le-am consuma și noi oricând. 

Căutăm mereu produse noi și le adăugăm în portofoliul băcăniei pe acelea care îndeplinesc standardele noastre de calitate. Așa că te încurajăm să fii mereu cu ochii pe noi, pentru că în băcănie vei găsi mereu produse noi sau oferte la cele existente deja. 

Acum este mult mai ușor să te bucuri de produsele favorite de la Frez, pentru că le poți comanda direct acasă sau la birou, simplu și rapid, căci cine vrea să piardă prea mult timp la cumpărături? Nu uita că avem propriile sortimente de cafea, proaspăt prăjită de specialiștii în cafea din familia noastră, Frez Coffee, și că suntem singurii importatori în România ai ceaiurilor QuinTEAssential, așa că, dacă te tentează să le ai în portofoliul magazinului tău, dă-ne un semn. Îți mulțumim că ai trecut pe la noi prin băcănie!

Închide

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău e cam gol.
Cumpără ceva