Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

Băuturi Alcoolice

Voia bună este ceva care ne definește la Frez, ne începem dimineața voioși, cu o cafea bună și o gustare pe măsură, iar seara ne bucurăm de un moment de relaxare alături de o bere bună, un cocktail aromat sau un vin ales cu grijă. Ne mândrim cu băuturile alcoolice din selecția noastră, fiindcă le-am degustat și ales pe cele mai bune pentru oamenii care ne calcă pragul. Selecția noastră este foarte variată, de la băuturi obișnuite pe care le consumăm în fiecare sfârșit de săptămână până la băuturi fine demne de a-ți fi alături în momente speciale ale vieții. 


Băuturile alcoolice au jucat un rol foarte important în consolidarea relațiilor interumane și comerciale de-a lungul istoriei și continuă să o facă și astăzi la o scară mult mai largă. Pentru serile de socializare, avem pregătite beri artizanale românești și beri cu tradiție aduse din mai multe colțuri ale Europei, iar pentru momentele în care îți dorești să te răsfeți cu o băutură rafinată, vei găsi oricând în portofoliul nostru de băuturi alcoolice o variantă pe măsură, fie că ești un admirator al whiskey-ului, romului sau a pălincii tradiționale. Iubitorii de vin nu se vor plictisi niciodată la Frez, fiindcă avem peste 50 de sortimente, care mai de care mai interesante, gata să fie savurate după bunul plac. 


Universul Frez este plin de surprize frumoase, iar dacă vrei ca răsfățul să devină un obicei, te așteptăm la noi să îți alegi băuturi alcoolice pe măsura calității lor!

Închide

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău e cam gol.
Cumpără ceva