Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

Băuturi Alcoolice

Voia bună este ceva care ne definește la Frez, ne începem dimineața voioși, cu o cafea bună și o gustare pe măsură, iar seara ne bucurăm de un moment de relaxare alături de o bere bună, un cocktail aromat sau un vin ales cu grijă. Ne mândrim cu băuturile alcoolice din selecția noastră, fiindcă le-am degustat și ales pe cele mai bune pentru oamenii care ne calcă pragul. Selecția noastră este foarte variată, de la băuturi obișnuite pe care le consumăm în fiecare sfârșit de săptămână până la băuturi fine demne de a-ți fi alături în momente speciale ale vieții. 


Băuturile alcoolice au jucat un rol foarte important în consolidarea relațiilor interumane și comerciale de-a lungul istoriei și continuă să o facă și astăzi la o scară mult mai largă. Pentru serile de socializare, avem pregătite beri artizanale românești și beri cu tradiție aduse din mai multe colțuri ale Europei, iar pentru momentele în care îți dorești să te răsfeți cu o băutură rafinată, vei găsi oricând în portofoliul nostru de băuturi alcoolice o variantă pe măsură, fie că ești un admirator al whiskey-ului, romului sau a pălincii tradiționale. Iubitorii de vin nu se vor plictisi niciodată la Frez, fiindcă avem peste 50 de sortimente, care mai de care mai interesante, gata să fie savurate după bunul plac. 


Universul Frez este plin de surprize frumoase, iar dacă vrei ca răsfățul să devină un obicei, te așteptăm la noi să îți alegi băuturi alcoolice pe măsura calității lor!

Primul lucru pe care încercăm să îl propagăm este relaxarea, starea de bine oferită de noi ca echipă, de produsele și gusturile pe care le oferim, stare reflectată în interiorul oricărei locații în care ne desfășurăm, fie că este birou, băcănie sau cafenea. Este foarte important pentru noi ca oamenii care ne vizitează în oricare dintre locațiile noastre, să înțeleagă din atmosfera locului ceea ce ne dorim să transmitem, adică confort vizual, stare de bine și creativitate.

Povestea Frez
Povestea Frez

Veselie-n braserie!

Pentru că un pahar cu vin bun, bere sau ceva mai tare, dacă preferi, este un început perfect pentru o seară care promite, te așteptăm la noi să guști ce noi deja am testat și aprobat pe pielea noastră. Nimic nu trece neobservat pe lângă noi și ajunge pe rafturile, frigiderele și barurile nostre pentru a-ți fi servit ție. Dacă nu corespunde nu ajunge în paharul sau în farfuria ta. Nu mai vorbim de cafea! Muncim la ea de foarte mult timp și îmbunătățim în continuare.

Frez este o rețetă de lifestyle gourmet & funky.

Adică noi credem și experimentăm ideea că toate merg împreună: locul fain, mâncarea iscusită, un pahar cu ce ne place și muzica potrivită. Nu se poate una fără alta pentru a obține funky-ul asta pe care îl tot repetăm. Și bineînțeles, fără oamenii potriviți nu se alege mare lucru la final.
Fiindcă avem experiență îndelungată în amestecuri creative de pasiune, responsabilitate culinară, prospețime în ingrediente și idei le adunăm pe toate în fiecare loc în care parcăm o bucățică de frez. Neapărat să fie funky!

Ce vindem noi?

Probabil că multe din produsele pe care le găsești la noi nu sunt nemaiîntâlnite, deși ne străduim să avem ediții limitate, dar ne-am gândit să le împachetăm așa cum meriți. Fiecare vizită la noi să fie una de plăcere și fiecare gustare pe care o alegi de la noi să fie una care să ceară mai multe.
Oferim tot ce ne place, gustăm și considerăm că merită să împărtășim experiența mai departe către cei care ne trec pragul.

Povestea Frez
Povestea Frez


Închide (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută