Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

Copy of Frez House Menu

 CAFEA lei
Espresso 25 ml 8
Espresso Doppio 50 ml 9
Cappuccino 180 ml 10
Cappuccino Vienez 180 ml 10
Macchiato 30 ml 9
Latte Macchiato 250 ml 10
Latte 250 ml 12
Americano 115 ml 8
Long Black 115 ml 9
Ristretto 15 ml 8
Flat White 180 ml 11
Irish Coffee 120 ml 15
Iced Latte 250 ml 15
Espresso Tonic 200 ml 15
Espresso Doppio Tonic 230 ml 16
Topping / Sirop 15 ml 2
CEAI Quinteassential 350 ml/lei

Cleanse

Conține: bucăți de scorțișoară, bucăți de ghimbir confiat, bucăți de curmale, bucăți de boabe de cacao, semințe de malț, piper negru, semințe de cardamom. Inspirat de cel mai bun chai și de ritualurile antice marocane de purificare.

15

Green Flamingo

Conține: ceai verde, petale de trandafir roz, petale de albăstrele, arome naturale. Notele de litchi, trandafiri și miere fac din acest ceai o adevărată experiență multisenzorială.

15

Mellow Mint

Conține: frunze de mentă (spearmint + peppermint), arome naturale, frunze de mure. Note de toffee, mentă sălbatică și răcoritoare.

15

Imperial Earl Grey

Conține: ceai negru, ceai oolong, petale de albăstrele și arome naturale. Notele luxurioase de orhidee se îmbină cu aroma subtilă de citrice pentru a adăuga o textură unică acestei rețete tradițional Britanică.

15

Tales of the Orient

Conține: ceai Rooibos, bucăți de mango confiate, lemongrass, coji de lămâie, honeybush, piper negru, piper roz, granule de fructe de mango. Este un blend de ceai rooibos tropical și răcoritor iar aromele de mango, coajă de lămâie sau piperul roz îl fac un tonic perfect.

15

White Elixir

Conține: ceai verde, ceai alb, frunze de ginko, petale de iasomie, petale de albăstrele, spirulină. Delicat și elegant, sortimentul premiat care te poartă cât ai clipi spre clipele de relaxare.

15

A Botanist's G&T

Conține: ceai negru, lemongrass, fructe de ienupăr, fulgi de tomată, frunze de eucalipt, flori de levănțică,arome naturale, frunze de rozmarin. Un ceai sencha & oolong premium.

15

Minte After Dark

Conține: Frunze de mentă, flori de mușețel, rădăcină de cioare coaptă, coajă de arbore de cacao, boabe de cacao. Acest amestec calmant de mușețel, mentă și ciocolată neagră poate fi un răsfăț ușor obraznic după cină. :)

15

Golden Chamomile

Conține: Flori de mușețel. Un ceai relaxant de mușețel, cu note de miere, măr și fân.

15
Închide (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută